7613676
 
 
بلغات أخرى
   
Shqip الألبانيـة
   
Disa bindje te Shi’iteve
 
Gjuha: Shqip
Autor : Abdullah b. Muhamed Es Selefij
Përkthim : Bahri Curri
Rishikim : Rijad Misini - Arijan Kutelli
Përshkrim i shkurtër: Shiitët janë një ndër grupet e devijuara më të përhapura në botën islame. Idetë dhe mendimet e tyre janë nuk përkojnë me burimet Islame. Ky libër flet rreth bindjeve dhe kundërshtimeve të tyre me Islamin. Megjithëse i shkurtër ky libër me fakte dhe argumente qartëson devijimin dhe rrezikshmërinë e tyre për Islamin dhe myslimanët.
Atachmentet e faqes : 1
 


          Bookmark and Share      Disa bindje te Shi’iteve
 
الاسم:  
نص التعليق: 
      
 الأكثر مشاهدة


 
اشتراك
انسحاب