7613492
 
 
بلغات أخرى
   
Shqip الألبانيـة
   
Irani, a thua sa është Islamik
 
Gjuha: Shqip
Autori : Driton Lekaj
Rishikim : Redaksia e uebfaqes Albislam
Botuesi : Uebfaqja 'Albislam' - http://www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull ofron një pasqyrë rreth anës gjeografike, historike dhe rregullimit shtetëror në Iran. Pastaj flet rreth politikës bashkëkohore iraniane dhe përpjekjes për përhapjen e medhhebit shiit në mesin e muslimanëve dhe rolit negativ në vazhdimësi, duke potencuar dallimet kryesore mes sunive dhe shiitëve. Gjithashtu hedh dritë mbi gjendjen e rëndë të sunitëve në Iran dhe ndikimit iranian në trojet shqiptare.
Atachmentet e faqes : 1
 


          Bookmark and Share      Irani, a thua sa është Islamik?
 
الاسم:  
نص التعليق: 
      
 الأكثر مشاهدة


 
اشتراك
انسحاب