7613581
 
 
بلغات أخرى
   
Shqip الألبانيـة
   
Dallimet në besim mes sunive dhe shiitëve
 
Gjuha: Shqip
Autori : Justinian Topulli
Rishikim : Redaksia e uebfaqes Albislam
Botuesi : Uebfaqja 'Albislam' - http://www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull përmbledh përpjekjet e shiitëve për t’u zgjeruar në trojet shqiptare përmes shoqatave dhe fondacioneve bamirëse si dhe u tërheq vërejtjen shqiptarëve për rrezikun e sektarizmit nga njëra anë dhe në anën tjetër i demaskon parimet kryesore të medhhebit shiit dhe dallimin esencial mes këtij sekti dhe muslimanëve të tjerë - sunitëve anë e kënd botës.
Atachmentet e faqes : 1
 


          Bookmark and Share      Dallimet në besim mes sunive dhe shiitëve
الأثنين 29 صفر 1433هـ الموافق:23 يناير 2012م08:01:25 بتوقيت مكة
Jetsyn 
I will be puittng this dazzling insight to good use in no time.
 
 
الاسم:  
نص التعليق: 
      
 الأكثر مشاهدة


 
اشتراك
انسحاب